team ijsboerderij IJscowd

Openingstijden oktober-april: maandag, woensdag en donderdag van 13.30 tot 17.00 uur. Vrijdag en zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Openingstijden mei t/m september: Maandag t/m donderdag vanaf 10.30 uur. Vrijdag en zaterdag vanaf 9.00 uur.

 

IJsboerderij IJscowd in Hattem

Op onze ijsboerderij in Hattem maken wij heerlijk ambachtelijk roomijs van de verse melk van onze eigen koeien. U heeft het hele jaar door keuze uit verschillende soorten ijs. Wij verkopen ons ijs los per bolletje of verpakt in verschillende maten bakken. Daarnaast maken wij ijsgebak dat u op ons gezellige boerderijterras kunt bestellen bij een kop koffie of thee. Wij maken ook ijstaarten voor bijvoorbeeld de feestdagen, en verjaardag of ander feest.

Soorten ijs

soorten ijs
Op onze ijsboerderij maken wij voornamelijk roomijs van verse melk. U heeft keuze uit een groot aantal smaken. Naast ons roomijs maken wij ook sorbetijs, suikervrij ijs en yoghurtijs.

Lees meer...

IJstaarten

ijstaart
Op ijsboerderij ijscowd maken wij ijstaarten voor 6 of 8 personen. Op bestelling maken we ook grote ijstaarten tot zestig personen. Lekker voor bijvoorbeeld de feestdagen, een verjaardag of ander feest.

Lees meer...

IJskar huren

ijskar

Tot ons assortiment behoort ook een leuke ijskar. De ijskar past door een standaard deur, dus voor iedere gelegenheid geschikt. U kunt de ijskar met of zonder een medeweker van IJscowd huren

Lees meer...